UEFA Europa League groep L - Matchday 2

Thursday 29-10-2020 - 18:55

KAA Gent KAA Gent 1 - 4 TSG Hoffenheim TSG Hoffenheim
"Jammer dat we onze kansen niet benutten"

Wim De Decker

"Blij met mijn invalbeurt, maar finaal ben ik teleurgesteld"

Vadis Odjidja

Vadis Odjidja viel halverwege de tweede helft in. Zijn tweede invalbeurt op enkele dagen tijd: “Fysiek voel ik me meer dan oké. Ik ben blij met mijn invalbeurt, maar finaal ben ik teleurgesteld. Het is jammer dat we de wedstrijd met zo’n cijfers verliezen. Ik heb vertrouwen, daar ligt het niet aan. We namen met mijn blessure de nodige tijd. Het had geen zin om te overhaasten. Nu speel ik pijnvrij en dat is het voornaamste, al hoop ik snel dat ik terug 100 procent ben. In de kleedkamer speel ik een rol, maar ik kom het beste tot mijn recht op het veld. Daar kan ik pas iets betekenen voor de ploeg. Nu is het zaak om zo snel mogelijk een wedstrijd te kunnen starten.”

"We zijn er altijd blijven voor gaan, maar ze waren gewoon sterker"

Davy Roef

Davy Roef kreeg heel wat werk op te knappen tegen Hoffenheim, dat maar liefst 15 doelpogingen binnen het kader mikte. Een moeilijke avond, zo vond ook Roef. “De eerste tegengoal, de penalty, daar is uiteindelijk weinig aan te doen. Maar na een vierde tegendoelpunt begin je toch wel moedeloos te worden.”

Coach Wim De Decker sprak over Hoffenheim als “een sterk elftal, een sterk geheel”.en dat beaamde Roef: "Dat is helemaal waar. We wisten vooraf dat we veel werk gingen hebben. Ook al zijn we er wel altijd voor gegaan, zij waren gewoon sterker.”