Velkommen Andrew!

Velkommen Andrew!

Zonet tekende Andrew Hjulsager (15 januari 1995) een contract tot 2025 bij onze club. De 26-jarige Deen komt over van KV Oostende waar hij het afgelopen seizoen bepalend was met 12 assists en 3 doelpunten. De aanvallende middenvelder werd er recent nog uitgeroepen tot Speler van het Seizoen.

"Ik ben zeer blij met de komst van Andrew. Hij is een technisch verfijnde speler en koppelt daar nog eens werkkracht en loopvermogen aan. Kwaliteiten die onze supporters graag zien." - Tim Matthys, Sports Manager KAA Gent

Hjulsager begon zijn profcarrière bij zijn jeugdclub Bröndby IF. In 2014 maakte hij de overstap van de U19 naar de A-kern. Gedurende drie seizoenen drukte hij zijn stempel bij de Deense ploeg. In 98 wedstrijden liet hij 18 doelpunten en 15 assists optekenen. Die statistieken werden opgemerkt door Celta De Vigo dat hem in 2017 overnam. In 28 wedstrijden voor de Spaanse eersteklasser scoorde hij eenmaal en gaf hij 4 assists. Na een uitleenbeurt aan Granada FC maakte hij definitief de overstap naar KVO in 2019. Na twee seizoenen aan de kust kiest hij nu voor een avontuur in de Arteveldestad.

We heten Andrew van harte welkom bij de club!