Jako opent fanshop op 21 november

Jako opent fanshop op 21 november

Op 21 november opent kledijsponsor Jako Teamsport samen met KAA Gent haar deuren van de eerste Jako shop in België. En dit met een geheel eigen concept met als doel de AA Gent fan-artikelen en eigen Jako-produkten nog beter tot hun recht te laten komen. Download zeker ook de kortingsbon van -25%!

De fans van KAA Gent kunnen vanaf 21 november 2009 terecht in de nieuwe Jako shop aan de Brusselsesteenweg 704, vlakbij het Ottenstadion. De winkel zal dagelijks geopend zijn van maandag tot en met zaterdag en tijdens het openingsweekend van 21 en 22 november zal de shop ook op zondag open zijn.  Bovendien zullen er 4 nieuwe, blitse AA Gent-produkten toegevoegd worden aan de fan-artikelen.

De winkel zal dienen als uithangbord voor zowel de club als het merk en zal zich verder specialiseren in het bedienen van alle teams, verenigingen en bedrijven in de wijde omgeving van Gent. Niet alleen voetbalclubs zullen hun teamkledij in de Jako shop vinden, Jako heeft ook een ruime keuze in basket-, volley-, korf- en handbal kledij. Tevens krijgen de running- en tennisclubs krijgen speciale aandacht met een uitgebreid gamma aan functionele sportkledij, sportschoenen en accessoires. Daarnaast biedt de shop ook een totaal service pakket van teamwear aan, inclusief de bedrukking van de kledij.

Speciaal voor deze opening loopt er een lanceringsactie. Via onderstaande link kunt u een bon downloaden waarmee u 25% korting krijgt op uw aankoop. Deze bon is geldig tot 31/12/2009.

Klik hier om de kortingsbon te downloaden